Efterskolernes aften 2018

Så åbner vi igen dørene for alle, der gerne vil se og opleve, hvad et år på Brøndby Idrætsefterskole kan give.

Vi holder åbent hus på efterskolernes aften, onsdag den 10. januar, kl. 17-21.

Aftenen byder på rundvisning samt præsentation af skolen og vores fantastiske sportslinjer.

Til næste år udbyder vi følgende linjer: Fitness, pigefodbold, drengefodbold, dans, ishockey og bordtennis.

 

Share Button

Dianalund Fodbold IF med i familien BIE

For fjerde gang dette efterår, kan vi nu offentliggøre en samarbejdsaftale, der er medvirkende til at styrke vores pigefodboldlinje. Således er der pr. dd. indgået aftale med Dianalund Fodbold IF, der sikrer, at der skabes den optimale sammenhæng for fodboldpigerne mellem deres efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole og deres trænings- og kampaktiviteter i Dianalund Fodbold IF.

Fastholdelse og udvikling af pigefodboldspillere

Dianalund Fodbold IF’s formand Karin Dam Pedersen er ikke i tvivl om, at samarbejdet er en styrkelse af pigefodbolden i klubben:

”Det vil give pigerne nye muligheder, som vil udvikle dem i deres fodboldspil – det hele med glæden ved fodbold i fokus. Pigerne vil, samtidig med de er på et fantastisk efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole, bevare det sociale samvær og tilknytningen til fodbolden i Dianalund Fodbold. Dermed tror jeg også på muligheden for at bevare fodboldholdet, selvom nogle af spillerne er på efterskole, når nu muligheden for at kombinere efterskoleophold og tilknytningen til ”eget” hold og egen klub er til stede via dette samarbejde. Dette vil være med til, at spillerne fortsætter med at spille fodbold, også efter et fantastisk efterskoleophold” udtaler formanden Karin Dam Pedersen i Dianalund Fodbold IF.

Pressemeddelelsen om samarbejdsaftalen kan læses i sin fulde længde her: PM (BIE og Dianalund Fodbold IF)

Share Button

Endnu en samarbejdsaftale styrker vores fodbold-linjer!

I dag kan Brøndby Idrætsefterskole med stolthed præsentere endnu en samarbejdspartner til vores pige- og drengefodboldlinjer: AIK 65 Strøby.

Samarbejdsaftalen træder i kraft omgående og betyder, at såvel pige- som drengefodboldspillere får chancen for at færdiggøre deres 9. og/eller 10. skoleår samtidig med, at de kan dyrke deres sport på både bredde- og eliteniveau. Samtidig får både piger og drenge en sikker og tryg base i et miljø med 130-150 andre aktive idrætsudøvere med et naturligt fokus på idræt, sundhed og samvær i dagligdagen. Aftalen understøtter samtidig, at der skabes den optimale sammenhæng for fodboldspillerne mellem deres efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole og deres trænings- og kampaktiviteter i AIK 65 Strøby.

En styrkelse af fodbolden i Stevnsområdet

AIK 65 Strøbys ungdomsformand Egon Wille er ikke i tvivl om, at samarbejdet er en styrkelse af såvel pige- som drengefodbolden i Stevns-området:

” AIK 65 Strøby ligger i en landkommune, og har derfor ikke uendeligt mange spillere at tage af. Det betyder for os som klub, at vi næsten hvert år må nedlægge hold, da en del forsvinder på efterskoler rundt om i landet. Vi ved jo heller ikke om de overhovedet kommer tilbage til vor klub igen bagefter. Ydermere må vi også forvente, at spillernes niveau oftest er faldet efter et efterskoleophold. Vi håber med denne aftale med Brøndby Idrætsefterskole, at kunne holde spillerne i klubben hele tiden, samtidig med at deres niveau styrkes”, udtaler Egon Wille, ungdomsformand i AIK 65 Strøby.

På Brøndby Idrætsefterskole er viceforstander Martin Lund også begejstret for samarbejdsaftalen og den nye samarbejdspartner:

”Vores fodboldelever har 4 ugentlige træningspas på skolen forestået af vores super kompetente trænerteam, som består af flere profiler med en professionel karriere bag sig. Dertil har eleverne mulighed for yderligere 2-3 ugentlige træninger om eftermiddagen/aftenen, hvilket selvsagt betyder, at vores elever har det optimale udgangspunkt for at dygtiggøre sig. Rammen og setup’et omkring vores fodboldspillere er noget vi i al stilfærdighed er rigtig stolte af”, udtaler Martin Lund, og fortsætter:
”Det er vigtigt for Brøndby Idrætsefterskole hele tiden at udvikle og styrke vores i forvejen gode fodboldlinjer for såvel piger som drenge. Når vi kan gøre det, samtidig med at vi bidrager til den generelle udvikling af fodbolden lokalt, gennem samarbejde med visionære og dygtige klubber, er det fantastisk”, siger en synligt stolt Martin Lund.

Læs hele pressemeddelelsen her: PM (BIE og AIK 65 Strøby)

Share Button

Super vellykket fodboldpigecamp!

I weekenden den 11.-12. november 2017 var 51 piger fra 19 forskellige fodboldklubber samlet på Brøndby Idrætsefterskole til en eksklusiv fodboldcamp.

Weekenden bød bl.a. på 3 træningspas på kunst forestået af en række profiler hentet fra øverste hylde af dansk pige- og kvindefodbold – herunder nuværende landsholdspiller (og tidligere BIE-elev) Julie Trustrup, tidligere landsholdspillere Tine Cederkvist og Mia Brogaard samt vores egne trænere Gitte Andersen og Per Nielsen. Herudover var der vægt på mental træning, fysisk træning og selvfølgelig god og sund mad. Mange af pigerne oplevede desuden at få en masse nye veninder!

LokalUpdate var til stede hele weekenden og det er der kommet følgende reportage ud af:

Share Button

Brøndby Idrætsefterskole og Solrød FC styrker pigefodbolden

I dag kan vi offentliggøre endnu en samarbejdsaftale, der skal være med til yderligere at styrke pigefodboldlinjen på Brøndby Idrætsefterskole.

Samarbejdsaftalen træder i kraft omgående og betyder, at der skabes den optimale sammenhæng for fodboldpigerne mellem deres efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole og deres trænings- og kampaktiviteter i Solrød FC.

En styrkelse af pigefodbolden på Sydkysten

Sportschef for pigeafdelingen i Solrød FC, Dennis Bauer, er ikke i tvivl om, at samarbejdet er en styrkelse af pigefodbolden på sydkysten:

” Vi sender hvert år et meget stort antal piger fra klubben på efterskoler rundt om i landet og heldigvis vender de fleste tilbage – men der er ingen tvivl om, at de er savnet i den periode – både til træning og kamp. Vi glæder os naturligvis over, at de kommer hjem som bedre fodboldspillere og samtidig er vokset mentalt og har fået mere selvtillid. Men fraværet kan få andre piger til at vælge klubben fra – enten fordi de skifter til et sted med bedre træningsmulighed eller de helt stopper – og det kan betyde, at der måske i sidste ende ikke er noget for efterskolepigerne at vende tilbage til. Så derfor går vi nu aktivt ind i kampen – sammen med BIE – for at fastholde pigerne i nærmiljøet og ikke mindst i fodbolden.”, udtaler Dennis Bauer, sportschef pigeungdom i Solrød FC.

På Brøndby Idrætsefterskole er viceforstander Martin Lund også begejstret for samarbejdsaftalen og den nye samarbejdspartner:

Med muligheden for ugentlige træninger i Solrød og med 6 timers træning om ugen på skolen med vores dygtige lærer- og trænerteam, som blandt andet består af Gitte Andersen (tidl. Brøndby I.F.- og kvindelandsholdsspiller, samt tidl. DBU ungdomslandsholdstræner) og Per Nielsen (nuv. 3F Liga-cheftræner og tidl. Brøndby I.F.- og herrelandsholdsspiller), så er rammen og setup’et omkring pigerne noget vi i al stilfærdighed er rigtig stolte af. Det er vigtigt for os hele tiden at udvikle og styrke vores i forvejen gode pigefodboldlinje. Når vi kan gøre det, samtidig med, at vi bidrager til den generelle udvikling af pigefodbolden gennem samarbejde med visionære og dygtige klubber, er det fantastisk”

Pressemeddelelse kan ses i sin fulde længde her: PM (BIE og Solrød FC)

Share Button

Eksklusiv pigefodboldcamp på Brøndby Idrætsefterskole

Vi gentager successen og lancerer nu en endnu vildere fodboldcamp for piger. To dage spækket med fodbold og træning af nogen af de bedste danske pige- og kvindetrænere!

Fodboldcamp for piger – november 2017 – invitation

Share Button

Vellykket åbent hus-arrangement

Søndag den 24. september havde vi traditionen tro åbent hus på Efterskolernes dag.

Det var en rigtig vellykket dag med mange nysgerrige besøgende på alle vores linjer – fodbold, dans, fitness, bordtennis, ishockey.

Det er altid rart at se, hvordan vores nuværende elever præsenterer skolen på bedste vis. De er allerede på vej til at blive ægte BIE-stjerner.

Share Button

BIE indleder samarbejde med FC Damsø om pige-fodbold

                                       

Brøndby Idrætsefterskole kan i dag med stolthed præsentere et nyt og meget spændende samarbejde med FC Damsø – Københavns største pige- og kvindefodboldklub.

Samarbejdet indebærer at skole og klub arbejder tæt sammen for at skabe de bedst mulige forudsætninger for unge pigefodbold-spillere, der samtidig med et efterskole-ophold ønsker yderligere træning og kamp. Fodbold er i forvejen en betydende del af vores linjefagsudbud og det er derfor naturligt, at vi hele tiden er på udkig efter samarbejdspartnere, der har samme filosofi og grundværdier som vi selv: Den rette kombination af fodbold, uddannelse og fællesskab. Og det har FC Damsø om nogen! Samarbejdet er allerede trådt i kraft og betyder, at vi og FC Damsø nu i fællesskab kan tilbyde følgende:

4 ugentlige morgentræninger på Brøndby Idrætsefterskole med Gitte Andersen (tidligere landsholdspiller og DBU ungdomslandsholdstræner) og Per Nielsen (tidligere superligaspiller og nuværende cheftræner for Brøndby IF’s 3F-liga hold) som trænere

2-3 ugentlige træninger i FC Damsø under ledelse af FC Damsøs kompetente og veluddannede trænere – samt potentielt 1 ugentlig talenttræning i klubben.

En fast koordination mellem skole og klub i forhold til den enkelte pigefodboldspillers dagligdag, herunder deltagelse i træninger, kampe mv.

Og derudover selvfølgelig et fantastisk år på Brøndby Idrætsefterskole, med god undervisning, fantastisk socialt samvær, stor personlig udvikling og alt det andet der hører med til efterskoleopholdet.

Se pressemeddelelse her: PM 21.09.2017 (BIE og FC Damsø)

Share Button

Åbent hus søndag den 24. september

På efterskolernes dag har du mulighed for at se og opleve vores fantastiske efterskole. Hør om vores sportslinjer – fodbold, fitness, dans, bordtennis og ishockey – få en rundvisning af vores elever og oplev stemningen på en efterskole, hvor sport, uddannelse og fællesskab går hånd i hånd. Brøndby Idrætsefterskole er en skole for alle – vi glæder os til at se dig søndag den 24. september mellem kl. 13 og 17.

Kl. 13 og 15 vil der være en kort præsentation af skolen, vores værdier og hvad vi tilbyder

Kl. 13.30 og 15.30 vil der være præsentationer af alle sportslinjerne – fodbold, fitness, dans bordtennis og ishockey

Share Button

Lipdub BIE 2016

“There is no place I’d rather be……”

Lipdub BIE 2016

Share Button