Super vellykket fodboldpigecamp!

I weekenden den 11.-12. november 2017 var 51 piger fra 19 forskellige fodboldklubber samlet på Brøndby Idrætsefterskole til en eksklusiv fodboldcamp.

Weekenden bød bl.a. på 3 træningspas på kunst forestået af en række profiler hentet fra øverste hylde af dansk pige- og kvindefodbold – herunder nuværende landsholdspiller (og tidligere BIE-elev) Julie Trustrup, tidligere landsholdspillere Tine Cederkvist og Mia Brogaard samt vores egne trænere Gitte Andersen og Per Nielsen. Herudover var der vægt på mental træning, fysisk træning og selvfølgelig god og sund mad. Mange af pigerne oplevede desuden at få en masse nye veninder!

LokalUpdate var til stede hele weekenden og det er der kommet følgende reportage ud af:

Share Button

Brøndby Idrætsefterskole og Solrød FC styrker pigefodbolden

I dag kan vi offentliggøre endnu en samarbejdsaftale, der skal være med til yderligere at styrke pigefodboldlinjen på Brøndby Idrætsefterskole.

Samarbejdsaftalen træder i kraft omgående og betyder, at der skabes den optimale sammenhæng for fodboldpigerne mellem deres efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole og deres trænings- og kampaktiviteter i Solrød FC.

En styrkelse af pigefodbolden på Sydkysten

Sportschef for pigeafdelingen i Solrød FC, Dennis Bauer, er ikke i tvivl om, at samarbejdet er en styrkelse af pigefodbolden på sydkysten:

” Vi sender hvert år et meget stort antal piger fra klubben på efterskoler rundt om i landet og heldigvis vender de fleste tilbage – men der er ingen tvivl om, at de er savnet i den periode – både til træning og kamp. Vi glæder os naturligvis over, at de kommer hjem som bedre fodboldspillere og samtidig er vokset mentalt og har fået mere selvtillid. Men fraværet kan få andre piger til at vælge klubben fra – enten fordi de skifter til et sted med bedre træningsmulighed eller de helt stopper – og det kan betyde, at der måske i sidste ende ikke er noget for efterskolepigerne at vende tilbage til. Så derfor går vi nu aktivt ind i kampen – sammen med BIE – for at fastholde pigerne i nærmiljøet og ikke mindst i fodbolden.”, udtaler Dennis Bauer, sportschef pigeungdom i Solrød FC.

På Brøndby Idrætsefterskole er viceforstander Martin Lund også begejstret for samarbejdsaftalen og den nye samarbejdspartner:

Med muligheden for ugentlige træninger i Solrød og med 6 timers træning om ugen på skolen med vores dygtige lærer- og trænerteam, som blandt andet består af Gitte Andersen (tidl. Brøndby I.F.- og kvindelandsholdsspiller, samt tidl. DBU ungdomslandsholdstræner) og Per Nielsen (nuv. 3F Liga-cheftræner og tidl. Brøndby I.F.- og herrelandsholdsspiller), så er rammen og setup’et omkring pigerne noget vi i al stilfærdighed er rigtig stolte af. Det er vigtigt for os hele tiden at udvikle og styrke vores i forvejen gode pigefodboldlinje. Når vi kan gøre det, samtidig med, at vi bidrager til den generelle udvikling af pigefodbolden gennem samarbejde med visionære og dygtige klubber, er det fantastisk”

Pressemeddelelse kan ses i sin fulde længde her: PM (BIE og Solrød FC)

Share Button

Eksklusiv pigefodboldcamp på Brøndby Idrætsefterskole

Vi gentager successen og lancerer nu en endnu vildere fodboldcamp for piger. To dage spækket med fodbold og træning af nogen af de bedste danske pige- og kvindetrænere!

Fodboldcamp for piger – november 2017 – invitation

Share Button

Vellykket åbent hus-arrangement

Søndag den 24. september havde vi traditionen tro åbent hus på Efterskolernes dag.

Det var en rigtig vellykket dag med mange nysgerrige besøgende på alle vores linjer – fodbold, dans, fitness, bordtennis, ishockey.

Det er altid rart at se, hvordan vores nuværende elever præsenterer skolen på bedste vis. De er allerede på vej til at blive ægte BIE-stjerner.

Share Button

BIE indleder samarbejde med FC Damsø om pige-fodbold

                                       

Brøndby Idrætsefterskole kan i dag med stolthed præsentere et nyt og meget spændende samarbejde med FC Damsø – Københavns største pige- og kvindefodboldklub.

Samarbejdet indebærer at skole og klub arbejder tæt sammen for at skabe de bedst mulige forudsætninger for unge pigefodbold-spillere, der samtidig med et efterskole-ophold ønsker yderligere træning og kamp. Fodbold er i forvejen en betydende del af vores linjefagsudbud og det er derfor naturligt, at vi hele tiden er på udkig efter samarbejdspartnere, der har samme filosofi og grundværdier som vi selv: Den rette kombination af fodbold, uddannelse og fællesskab. Og det har FC Damsø om nogen! Samarbejdet er allerede trådt i kraft og betyder, at vi og FC Damsø nu i fællesskab kan tilbyde følgende:

4 ugentlige morgentræninger på Brøndby Idrætsefterskole med Gitte Andersen (tidligere landsholdspiller og DBU ungdomslandsholdstræner) og Per Nielsen (tidligere superligaspiller og nuværende cheftræner for Brøndby IF’s 3F-liga hold) som trænere

2-3 ugentlige træninger i FC Damsø under ledelse af FC Damsøs kompetente og veluddannede trænere – samt potentielt 1 ugentlig talenttræning i klubben.

En fast koordination mellem skole og klub i forhold til den enkelte pigefodboldspillers dagligdag, herunder deltagelse i træninger, kampe mv.

Og derudover selvfølgelig et fantastisk år på Brøndby Idrætsefterskole, med god undervisning, fantastisk socialt samvær, stor personlig udvikling og alt det andet der hører med til efterskoleopholdet.

Se pressemeddelelse her: PM 21.09.2017 (BIE og FC Damsø)

Share Button

Åbent hus søndag den 24. september

På efterskolernes dag har du mulighed for at se og opleve vores fantastiske efterskole. Hør om vores sportslinjer – fodbold, fitness, dans, bordtennis og ishockey – få en rundvisning af vores elever og oplev stemningen på en efterskole, hvor sport, uddannelse og fællesskab går hånd i hånd. Brøndby Idrætsefterskole er en skole for alle – vi glæder os til at se dig søndag den 24. september mellem kl. 13 og 17.

Kl. 13 og 15 vil der være en kort præsentation af skolen, vores værdier og hvad vi tilbyder

Kl. 13.30 og 15.30 vil der være præsentationer af alle sportslinjerne – fodbold, fitness, dans bordtennis og ishockey

Share Button

Lipdub BIE 2016

“There is no place I’d rather be……”

Lipdub BIE 2016

Share Button

Viljestærk, engageret og ambitiøs pedel søges!

Brøndby Idrætsefterskole søger pedel

Brøndby Idrætsefterskole søger pr. 1. august 2017 en ny pedel, der kan varetage den daglige drift af vores fantastiske skole. Ansvarsområderne dækker blandt andet

  • dagligt tilsyn med skolens bygninger og udearealer, herunder mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver
  • ad hoc opgaver og dermed et tæt samarbejde med skolens øvrige personale og elever
  • kvalitetssikring af arbejde udført af eksterne leverandører samt
  • styring af skolens tekniske installationer

 

Det vil være en absolut fordel, at du har hænderne ”skruet” ordentligt på og gerne har en håndværksmæssig uddannelse.

Det er samtidig en absolut nødvendighed, at du har stor interesse i unge mennesker og deres udvikling til hele mennesker.

Til stillingen kan der tilbydes en lækker 125 kvm. tjenestebolig til rådighed.

Brøndby Idrætsefterskole har i skoleåret 2017/2018 optaget 115 elever, der alle bor på enten 2 eller 3 mands værelser. Herudover er vi 12 lærere, 2 kokke, 1 sekretær, 1 viceforstander og 1 forstander.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte forstander Bo Palle Jensen eller viceforstander Martin Lund på skolens tlf. 3635 0803/3030 0803. Du finder desuden mange relevante informationer på skolens hjemmeside www.brondby-ie.dk

Lønniveauet vil afspejle dine kvalifikationer og din afsøgning med eventuelle bilag skal være skolen i hænde senest 21. juni 2017, kl. 12.00. Straffeattest og børneattest indhentes ved ansættelse.

 

Share Button

Fitness Workshop

Share Button

Åbent hus den 11. januar 2017

Efterskolernes_dag_politikken

Besøg vores unikke skole på efterskolernes aften – Vi holder åbent hus fra kl. 18-21.

Mød vores elever, personale og ledelse, mærk den dejlige stemning og få meget mere at vide om vores tilbud i særklasse!

Stadig ledige pladser i skoleåret 2017/2018

Brøndby Idrætsefterskole – Sport, Uddannelse og Fællesskab

Share Button