Ny eksklusiv forboldpigecamp!

Vi gentager successen og afholder nu endnu en fodboldcamp for piger – denne gang målrettet piger årgang 2005 og 2006!

Følg med på vores facebookside hvor vi løbende offentligører nye spændende trænernavne!

Fodboldcamp for piger – juni 2018 – invitation

Share Button

BIE og Vallensbæk IF indgår samarbejde om pigefodbold

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre endnu en samarbejdsaftale med en lokal pigefodboldklub – denne gang Vallensbæk IF.

Læs den fælles pressemeddelelse om samarbejdet her: PM (BIE og Vallensbæk IF)

Share Button

Kjeld Rasmussens Rejselegat støtter unges studie- og idrætsaktiviteter

Brøndby Idrætsefterskole startede på initiativ fra fodboldklubben Brøndby IF A/S.

Et af de væsentligste formål var at etablere endnu et kvalitativt godt tilbud i Brøndby Kommune til de mange unge idrætsudøver i Danmark, der ønsker at dedikere ekstra tid og kræfter på deres sport.

Brøndby Idrætsefterskole har et tæt og konstruktivt samarbejde med fodboldklubben BIF både i forhold til klubbens professionelle afdeling og amatørerne. Det er derfor med stor glæde, at skolen via dette samarbejde kan orientere skolens elever og forældre om en ekstraordinær mulighed for økonomisk støtte.

Støtteforeningen BIF’s Venner har i 2017 oprettet Kjeld Rasmussens Rejselegat. Kjeld Rasmussen er tidligere mangeårig borgmester i Brøndby Kommune og hensigten med Kjeld Rasmussens Rejselegat er at hjælpe unge med økonomisk bidrag til at kunne deltage i sportslige eller undervisningsmæssige rejseaktiviteter.

I forhold til kriterierne for at komme i betragtning til støtte skal det på forhånd oplyses, at punkterne 1. og 3. er opfyldt, når man er elev på Brøndby Idrætsefterskole. Punkt 2. vil være afhængig af den enkelte elevs sport og valg af klub.

 

Skal du på studie- eller sportsrejse er her en mulighed for at få hjælp til rejsen. Kjeld Rasmussens Rejselegat yder støtte til unges studie- og idrætsaktiviteter. Deadline for ansøgninger er 1. april 2018

I forbindelse med forhenværende borgmester i Brøndby Kommune, Kjeld Rasmussens 90 års fødselsdag blev Kjeld Rasmussens Rejlegat oprettet. Legatet tjener til minde om Kjeld Rasmussens uovertrufne arbejde og store resultater for Brøndby Kommune og Brøndbyernes IF.

Legatets formål er, at støtte unges studie- og sportsaktiviteter. Ansøgere skal være under 18 år og opfylde mindst to af følgende kriterier:

  1. Bosat i Brøndby Kommune.
  2. Medlem af og aktiv sportsudøver i en af Brøndby Kommunes idrætsforeninger.
  3. Under uddannelse på uddannelsesinstitutioner eller virksomheder i Brøndby Kommune.

Der kan ansøges om støtte til studieophold, så elever i uddannelsesforløb kan færdiggøre deres ungdomsuddannelse. Desuden kan der ansøges om støtte til sportsrejser og sportsophold, så medlemmer af idrætsforeninger kan deltage i eksempelvis træningslejre og turneringer.

Personer der bliver betalt for at være sportsudøvere kan ikke opnå støtte fra legatet. Ansøgning kan fremsendes af enkeltpersoner idrætsforeninger og uddannelsesinstitutioner med den krævede tilknytning til Brøndby Kommune.

Der kan maksimalt ansøges om 3000 kr. pr. person. Der er to ansøgningsrunder om året. Deadline er 1. april og 1. september

Legatet administreres af foreningen BIF’s Venner. Legatudvalget udgøres af Kjeld Rasmussen, Jan Bech Andersen, Pia Sadolin, Henrik Sørensen, Per Bjerregaard og Morten Bødskov

Her finder du ansøgningsskemaet og fundats for legatet:

Ansøgningsskema til Kjeld Rasmussens Rejselegat

Fundats for Kjeld Rasmussens Rejselegat

Share Button

Efterskolernes aften 2018

Så åbner vi igen dørene for alle, der gerne vil se og opleve, hvad et år på Brøndby Idrætsefterskole kan give.

Vi holder åbent hus på efterskolernes aften, onsdag den 10. januar, kl. 17-21.

Aftenen byder på rundvisning samt præsentation af skolen og vores fantastiske sportslinjer.

Til næste år udbyder vi følgende linjer: Fitness, pigefodbold, drengefodbold, dans, ishockey og bordtennis.

 

Share Button

Dianalund Fodbold IF med i familien BIE

For fjerde gang dette efterår, kan vi nu offentliggøre en samarbejdsaftale, der er medvirkende til at styrke vores pigefodboldlinje. Således er der pr. dd. indgået aftale med Dianalund Fodbold IF, der sikrer, at der skabes den optimale sammenhæng for fodboldpigerne mellem deres efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole og deres trænings- og kampaktiviteter i Dianalund Fodbold IF.

Fastholdelse og udvikling af pigefodboldspillere

Dianalund Fodbold IF’s formand Karin Dam Pedersen er ikke i tvivl om, at samarbejdet er en styrkelse af pigefodbolden i klubben:

”Det vil give pigerne nye muligheder, som vil udvikle dem i deres fodboldspil – det hele med glæden ved fodbold i fokus. Pigerne vil, samtidig med de er på et fantastisk efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole, bevare det sociale samvær og tilknytningen til fodbolden i Dianalund Fodbold. Dermed tror jeg også på muligheden for at bevare fodboldholdet, selvom nogle af spillerne er på efterskole, når nu muligheden for at kombinere efterskoleophold og tilknytningen til ”eget” hold og egen klub er til stede via dette samarbejde. Dette vil være med til, at spillerne fortsætter med at spille fodbold, også efter et fantastisk efterskoleophold” udtaler formanden Karin Dam Pedersen i Dianalund Fodbold IF.

Pressemeddelelsen om samarbejdsaftalen kan læses i sin fulde længde her: PM (BIE og Dianalund Fodbold IF)

Share Button

Endnu en samarbejdsaftale styrker vores fodbold-linjer!

I dag kan Brøndby Idrætsefterskole med stolthed præsentere endnu en samarbejdspartner til vores pige- og drengefodboldlinjer: AIK 65 Strøby.

Samarbejdsaftalen træder i kraft omgående og betyder, at såvel pige- som drengefodboldspillere får chancen for at færdiggøre deres 9. og/eller 10. skoleår samtidig med, at de kan dyrke deres sport på både bredde- og eliteniveau. Samtidig får både piger og drenge en sikker og tryg base i et miljø med 130-150 andre aktive idrætsudøvere med et naturligt fokus på idræt, sundhed og samvær i dagligdagen. Aftalen understøtter samtidig, at der skabes den optimale sammenhæng for fodboldspillerne mellem deres efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole og deres trænings- og kampaktiviteter i AIK 65 Strøby.

En styrkelse af fodbolden i Stevnsområdet

AIK 65 Strøbys ungdomsformand Egon Wille er ikke i tvivl om, at samarbejdet er en styrkelse af såvel pige- som drengefodbolden i Stevns-området:

” AIK 65 Strøby ligger i en landkommune, og har derfor ikke uendeligt mange spillere at tage af. Det betyder for os som klub, at vi næsten hvert år må nedlægge hold, da en del forsvinder på efterskoler rundt om i landet. Vi ved jo heller ikke om de overhovedet kommer tilbage til vor klub igen bagefter. Ydermere må vi også forvente, at spillernes niveau oftest er faldet efter et efterskoleophold. Vi håber med denne aftale med Brøndby Idrætsefterskole, at kunne holde spillerne i klubben hele tiden, samtidig med at deres niveau styrkes”, udtaler Egon Wille, ungdomsformand i AIK 65 Strøby.

På Brøndby Idrætsefterskole er viceforstander Martin Lund også begejstret for samarbejdsaftalen og den nye samarbejdspartner:

”Vores fodboldelever har 4 ugentlige træningspas på skolen forestået af vores super kompetente trænerteam, som består af flere profiler med en professionel karriere bag sig. Dertil har eleverne mulighed for yderligere 2-3 ugentlige træninger om eftermiddagen/aftenen, hvilket selvsagt betyder, at vores elever har det optimale udgangspunkt for at dygtiggøre sig. Rammen og setup’et omkring vores fodboldspillere er noget vi i al stilfærdighed er rigtig stolte af”, udtaler Martin Lund, og fortsætter:
”Det er vigtigt for Brøndby Idrætsefterskole hele tiden at udvikle og styrke vores i forvejen gode fodboldlinjer for såvel piger som drenge. Når vi kan gøre det, samtidig med at vi bidrager til den generelle udvikling af fodbolden lokalt, gennem samarbejde med visionære og dygtige klubber, er det fantastisk”, siger en synligt stolt Martin Lund.

Læs hele pressemeddelelsen her: PM (BIE og AIK 65 Strøby)

Share Button

Super vellykket fodboldpigecamp!

I weekenden den 11.-12. november 2017 var 51 piger fra 19 forskellige fodboldklubber samlet på Brøndby Idrætsefterskole til en eksklusiv fodboldcamp.

Weekenden bød bl.a. på 3 træningspas på kunst forestået af en række profiler hentet fra øverste hylde af dansk pige- og kvindefodbold – herunder nuværende landsholdspiller (og tidligere BIE-elev) Julie Trustrup, tidligere landsholdspillere Tine Cederkvist og Mia Brogaard samt vores egne trænere Gitte Andersen og Per Nielsen. Herudover var der vægt på mental træning, fysisk træning og selvfølgelig god og sund mad. Mange af pigerne oplevede desuden at få en masse nye veninder!

LokalUpdate var til stede hele weekenden og det er der kommet følgende reportage ud af:

Share Button

Brøndby Idrætsefterskole og Solrød FC styrker pigefodbolden

I dag kan vi offentliggøre endnu en samarbejdsaftale, der skal være med til yderligere at styrke pigefodboldlinjen på Brøndby Idrætsefterskole.

Samarbejdsaftalen træder i kraft omgående og betyder, at der skabes den optimale sammenhæng for fodboldpigerne mellem deres efterskoleophold på Brøndby Idrætsefterskole og deres trænings- og kampaktiviteter i Solrød FC.

En styrkelse af pigefodbolden på Sydkysten

Sportschef for pigeafdelingen i Solrød FC, Dennis Bauer, er ikke i tvivl om, at samarbejdet er en styrkelse af pigefodbolden på sydkysten:

” Vi sender hvert år et meget stort antal piger fra klubben på efterskoler rundt om i landet og heldigvis vender de fleste tilbage – men der er ingen tvivl om, at de er savnet i den periode – både til træning og kamp. Vi glæder os naturligvis over, at de kommer hjem som bedre fodboldspillere og samtidig er vokset mentalt og har fået mere selvtillid. Men fraværet kan få andre piger til at vælge klubben fra – enten fordi de skifter til et sted med bedre træningsmulighed eller de helt stopper – og det kan betyde, at der måske i sidste ende ikke er noget for efterskolepigerne at vende tilbage til. Så derfor går vi nu aktivt ind i kampen – sammen med BIE – for at fastholde pigerne i nærmiljøet og ikke mindst i fodbolden.”, udtaler Dennis Bauer, sportschef pigeungdom i Solrød FC.

På Brøndby Idrætsefterskole er viceforstander Martin Lund også begejstret for samarbejdsaftalen og den nye samarbejdspartner:

Med muligheden for ugentlige træninger i Solrød og med 6 timers træning om ugen på skolen med vores dygtige lærer- og trænerteam, som blandt andet består af Gitte Andersen (tidl. Brøndby I.F.- og kvindelandsholdsspiller, samt tidl. DBU ungdomslandsholdstræner) og Per Nielsen (nuv. 3F Liga-cheftræner og tidl. Brøndby I.F.- og herrelandsholdsspiller), så er rammen og setup’et omkring pigerne noget vi i al stilfærdighed er rigtig stolte af. Det er vigtigt for os hele tiden at udvikle og styrke vores i forvejen gode pigefodboldlinje. Når vi kan gøre det, samtidig med, at vi bidrager til den generelle udvikling af pigefodbolden gennem samarbejde med visionære og dygtige klubber, er det fantastisk”

Pressemeddelelse kan ses i sin fulde længde her: PM (BIE og Solrød FC)

Share Button

Eksklusiv pigefodboldcamp på Brøndby Idrætsefterskole

Vi gentager successen og lancerer nu en endnu vildere fodboldcamp for piger. To dage spækket med fodbold og træning af nogen af de bedste danske pige- og kvindetrænere!

Fodboldcamp for piger – november 2017 – invitation

Share Button

Vellykket åbent hus-arrangement

Søndag den 24. september havde vi traditionen tro åbent hus på Efterskolernes dag.

Det var en rigtig vellykket dag med mange nysgerrige besøgende på alle vores linjer – fodbold, dans, fitness, bordtennis, ishockey.

Det er altid rart at se, hvordan vores nuværende elever præsenterer skolen på bedste vis. De er allerede på vej til at blive ægte BIE-stjerner.

Share Button