BIE indleder samarbejde med FC Damsø om pige-fodbold

                                       

Brøndby Idrætsefterskole kan i dag med stolthed præsentere et nyt og meget spændende samarbejde med FC Damsø – Københavns største pige- og kvindefodboldklub.

Samarbejdet indebærer at skole og klub arbejder tæt sammen for at skabe de bedst mulige forudsætninger for unge pigefodbold-spillere, der samtidig med et efterskole-ophold ønsker yderligere træning og kamp. Fodbold er i forvejen en betydende del af vores linjefagsudbud og det er derfor naturligt, at vi hele tiden er på udkig efter samarbejdspartnere, der har samme filosofi og grundværdier som vi selv: Den rette kombination af fodbold, uddannelse og fællesskab. Og det har FC Damsø om nogen! Samarbejdet er allerede trådt i kraft og betyder, at vi og FC Damsø nu i fællesskab kan tilbyde følgende:

4 ugentlige morgentræninger på Brøndby Idrætsefterskole med Gitte Andersen (tidligere landsholdspiller og DBU ungdomslandsholdstræner) og Per Nielsen (tidligere superligaspiller og nuværende cheftræner for Brøndby IF’s 3F-liga hold) som trænere

2-3 ugentlige træninger i FC Damsø under ledelse af FC Damsøs kompetente og veluddannede trænere – samt potentielt 1 ugentlig talenttræning i klubben.

En fast koordination mellem skole og klub i forhold til den enkelte pigefodboldspillers dagligdag, herunder deltagelse i træninger, kampe mv.

Og derudover selvfølgelig et fantastisk år på Brøndby Idrætsefterskole, med god undervisning, fantastisk socialt samvær, stor personlig udvikling og alt det andet der hører med til efterskoleopholdet.

Se pressemeddelelse her: PM 21.09.2017 (BIE og FC Damsø)

Share Button

Åbent hus søndag den 24. september

På efterskolernes dag har du mulighed for at se og opleve vores fantastiske efterskole. Hør om vores sportslinjer – fodbold, fitness, dans, bordtennis og ishockey – få en rundvisning af vores elever og oplev stemningen på en efterskole, hvor sport, uddannelse og fællesskab går hånd i hånd. Brøndby Idrætsefterskole er en skole for alle – vi glæder os til at se dig søndag den 24. september mellem kl. 13 og 17.

Kl. 13 og 15 vil der være en kort præsentation af skolen, vores værdier og hvad vi tilbyder

Kl. 13.30 og 15.30 vil der være præsentationer af alle sportslinjerne – fodbold, fitness, dans bordtennis og ishockey

Share Button

Lipdub BIE 2016

“There is no place I’d rather be……”

Lipdub BIE 2016

Share Button

Viljestærk, engageret og ambitiøs pedel søges!

Brøndby Idrætsefterskole søger pedel

Brøndby Idrætsefterskole søger pr. 1. august 2017 en ny pedel, der kan varetage den daglige drift af vores fantastiske skole. Ansvarsområderne dækker blandt andet

  • dagligt tilsyn med skolens bygninger og udearealer, herunder mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver
  • ad hoc opgaver og dermed et tæt samarbejde med skolens øvrige personale og elever
  • kvalitetssikring af arbejde udført af eksterne leverandører samt
  • styring af skolens tekniske installationer

 

Det vil være en absolut fordel, at du har hænderne ”skruet” ordentligt på og gerne har en håndværksmæssig uddannelse.

Det er samtidig en absolut nødvendighed, at du har stor interesse i unge mennesker og deres udvikling til hele mennesker.

Til stillingen kan der tilbydes en lækker 125 kvm. tjenestebolig til rådighed.

Brøndby Idrætsefterskole har i skoleåret 2017/2018 optaget 115 elever, der alle bor på enten 2 eller 3 mands værelser. Herudover er vi 12 lærere, 2 kokke, 1 sekretær, 1 viceforstander og 1 forstander.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte forstander Bo Palle Jensen eller viceforstander Martin Lund på skolens tlf. 3635 0803/3030 0803. Du finder desuden mange relevante informationer på skolens hjemmeside www.brondby-ie.dk

Lønniveauet vil afspejle dine kvalifikationer og din afsøgning med eventuelle bilag skal være skolen i hænde senest 21. juni 2017, kl. 12.00. Straffeattest og børneattest indhentes ved ansættelse.

 

Share Button

Fitness Workshop

Share Button

Åbent hus den 11. januar 2017

Efterskolernes_dag_politikken

Besøg vores unikke skole på efterskolernes aften – Vi holder åbent hus fra kl. 18-21.

Mød vores elever, personale og ledelse, mærk den dejlige stemning og få meget mere at vide om vores tilbud i særklasse!

Stadig ledige pladser i skoleåret 2017/2018

Brøndby Idrætsefterskole – Sport, Uddannelse og Fællesskab

Share Button

Eksklusiv danseworkshop på BIE

Program:

12.30 – Velkommen

13.00 – Workshop 1

14.00 – Break – vand og frugt

14.30 – Workshop 2

15.30 – Break – saft og kage – rundvisning og hygge på skolen

16.30 –  Juleshow – forældre er velkomne !!

Share Button

Pressemeddelelse om ny ishockey-linje på BIE!!

202581_Ishockey-plakat A2-low2Pressemeddelelse fra Hvidovre Ishockey Klub & Brøndby Idrætsefterskole, 9.9.2016

 

Nyt ambitiøst talent- og eliteprojekt i samarbejde mellem Brøndby Idrætsefterskole og Hvidovre Ishockey Klub

Fra skolesæsonen 2017/2018 starter Brøndby Idrætsefterskole et nyt ambitiøst talent- og eliteprojekt for drenge- og pigespillere i 9. og 10. klasse, i samarbejde med Hvidovre Ishockey Klub.

Dansk Ishockey er i en meget positiv udvikling og Hvidovre Ishockey Klub tager nu sammen med Brøndby Idrætsefterskole endnu et markant skridt ift. spillernes udvikling – nu også udenfor isen! Kravene til den enkelte vil være høje, både hvad angår det ishockeymæssige, den øvrige træning og ikke mindst i det daglige liv på skolen, herunder det skolemæssige.

”Baggrunden for det nye samarbejde er baseret på et tydeligt sammenfald i Brøndby Idrætsefterskoles og Hvidovre Ishockey Klubs respektive værdisæt, som der arbejdes målrettet efter i forvejen. Begge parter ønsker i fællesskab at styrke udviklingsmulighederne for ishockeyspillere, som i forvejen er topmotiverede, engagerede og udviser viljen til at udvikle sig endnu mere. Ikke kun som ishockeyspiller – men også som menneske!” udtaler formand Jesper Bønløkke fra Hvidovre Ishockey Klub.

Martin Lund, viceforstander på Brøndby Idrætsefterskole udtaler: ”For os er det afgørende, at arbejdet med og udviklingen af det hele menneske, står centralt i udviklingen af den enkelte unges talent. Ishockey er en sport, der passer perfekt til vores i forvejen fantastiske udbud af sportslinjer og vi glæder os over at have fundet en så dedikeret og ambitiøs samarbejdspartner som HvIK, der deler vores syn på talentudvikling”.

Eleverne på ishockeylinjen kommer til at have 4 ugentlige morgentræninger, bestående af såvel træning på is sammen med spillere fra Eliteklasserne og spillere fra Team Danmark kraftcenter samt fysisk træning. Eleverne kommer til at arbejde intenst med at sætte sig personlige mål og planlægge sin træning, så de konstant udvikler sig.

I det øvrige daglige liv på Brøndby Idrætsefterskole, er der hver dag et naturligt fokus på kost, sundhed, fysisk- og mental træning samt ikke mindst personlig og social udvikling, hvilket giver de optimale forudsætninger for at udvikle den enkelte spillers potentiale maksimalt.

Eleverne på Brøndby Idrætsefterskole bliver desuden en del af Hvidovre Ishockey Klubs almindelige klubtræning og vil få mulighed for at træne og spille med U17, U20 og evt. 1. division (eller klubbens stærke damehold hvis pige) afhængig af spillernes niveau og engagement.

I planlægningen af træningen og det øvrige skoleliv, tages der i videst muligt omfang højde for klubkampe, landsholdssamlinger mv. Jo mere eleven præsterer i hverdagen, jo større muligheder får vedkommende!

Det er muligt at læse meget mere om ”Ishockeylinjen” på www.brondby-ie.dk

Repræsentanter fra Hvidovre Ishockey Klub vil naturligvis være til stede på Brøndby Idrætsefterskole, på ”Efterskolernes Dag” 25. september 2016.

Spørgsmål til Brøndby Idrætsefterskole kan rettes til viceforstander Martin Lund på tlf. 60222059.

Spørgsmål til Hvidovre Ishockey Klub kan rettes til bestyrelsesmedlem Peter Thomsen på tlf. 22208314.

Share Button

Fodboldpige dag på BIE

Lørdag d. 26. november var der pigefodbolddag på Brøndby Idrætsefterskole. 60 piger fik et godt indblik i efterskolelivet, og nårhh ja så var arrangementet i øvrigt GRATIS.

Brøndby Idrætsefterskole sender i øvrigt en stor tak til sponsorerne Castus, STATE, Ida Skov Olesen, Jesper Feldtmose Andersen og Per Nielsen fra Brøndby IF samt Mental Performance by Morten Bertolt. Disse sponsorer gjorde det muligt, at fodboldpigedagen kunne arrangeres.

Share Button

Program for Efterskolernes dag, søndag den 25. september

 

Share Button