Køkkenmedarbejder søges

Brøndby Idrætsefterskole søger køkkenmedarbejder, der kan indgå i et samarbejde med kokke og elever.

Brøndby Idrætsefterskole er en skole, der har 9. og 10. klasseselever,inden for idrætsgrenene fodbold, ishockey, fitness, Esport og dans.Eleverne spiser i 09’eren, der er skolens kantine med plads til ca. 200 personer. Til dagligt bespiser vi ca. 115, som skal have tre hovedmåltider samt fire mellemmåltider.

Vi samarbejder med skolens elever samt personale, så vi kan gøre dagens og ugens måltider til en særlig oplevelse for alle hvor kvalitet, smag og kreativitet kommer til udtryk.

Vi søger en køkkenmedarbejder, der kan være med til at lave sund og spændende mad til vores elever, lærere og medarbejdere.Du skal kunne lide at have fingrene i dejen samt kokkerere varieret mad, sammen med elever og køkkenpersonale, og dertil kunne arbejde selvstændigt. Stillingen er på ca. 28 timer ugentligt, derudover kan der være behov for hjælp i weekenden til særlige arrangementer.

Er du glad, udadvendt og interesseret i at lære unge mennesker hvad god, sund kost er, så skriv en ansøgning og send den til skolen senest d. 20/12 2018 enten pr. mail eller som brev. Løn følger gældende overenskomst.

Send din ansøgning til kokken@brondby-ie.dk

Yderlige oplysninger:

Du er meget velkommen til at få yderlige oplysninger – kontakt gerne

køkkenchef, Michel L. Mønsted på tlf. 36 35 08 04