Vores Værdier
og hvad de betyder for os

Værdier er det vi drives af og det som er med til at afgøre hvilke beslutninger vi tager, hvordan vi ser verden og hvad vi fokuserer på.

Vi tror på at ethvert individs, enhver gruppes eller institutions succes – afgøres af de værdier som der leves efter og fokuseres på, hver dag.

Herunder finder du vores.

VILJE

“Alle kan opnå fantastiske resultater under perfekte omstændigheder – sådan er livet bare ikke.”

Derfor kræver det VILJEN til rejse sig op fra nederlag, modstå overspringshandlinger og andre kortsigtede fristelser.

Som skole er det vigtigt at vi konstant formår at få den indre styrke frem i vores elever, udfordrer dem når de forsøger at tage genveje og støtte dem til at blive ved med at tro på sig selv.

Som elev på skolen er det vigtigt at du er i stand til at være vedholdende når det gør ondt, ikke give op når det bliver svært og være indstillet på at gøre dit bedste – der hvor du er.

AMBITIONER

“Alle har potentialet til at opnå fantastiske resultater, uanset deres baggrund, evner og viden – men ikke alle tør.”

Derfor kræver det AMBITIONER om at udvikle sig for at være en del af skolen, og et mål om at blive meget bedre, uanset dit udgangspunkt.

Som skole er det vigtigt at vi formår at synliggøre elevernes potentiale overfor dem selv, og aldrig kræver mindre af dem end det vi ved de er i stand til.

Som elev er det vigtigt at du stræber efter at forbedre dig fra hvor du er, række lidt højere end du kan og ikke nøjes med det næstbedste.

ENGAGEMENT

“Alle vil gerne opnå fantastiske resultater – men meget få er villige til at gøre det der skal til.”

Derfor kræver det ENGAGEMENT og stort personligt ansvar at opnå det vi ønsker. Vi kan ikke overlade alt til andre, men vi må selv søge indflydelse, være nysgerrige og dedikerede.

Som skole er det vigtigt at vi formår at skabe optimale motiverende rammer for vores elevers udvikling, og aldrig kræver noget af vores elever som vi ikke selv er i stand til at efterleve.

Som elev er det vigtigt at du er indstillet på at gå forrest i din udvikling, hjælpe andre til at gøre det samme og dedikere dig til og fællesskabet.