FITNESS

Fitness-linjen er for dig, der vil udfordres! Med daglig fokus på fysisk træning, mental balance og sund kost lærer vi dig at blive en vinder.

LOSERS HAVE EXCUSES – WINNERS HAVE A PLAN

Alle skal præstere hver dag. Hvad enten det er i sporten, i skolen, på arbejdet eller i livet. Men en gang i mellem får du brug for at yde noget særligt – noget der ligger ud over det sædvanlige, og kræver mere, end det du umiddelbart er i stand til at yde.

Det kræver både den rette viden, nye kompetencer, et veldefineret mål og en rigtig god plan. Og så kræver det øvelse, dedikation og flid.

Fitness-linjen er dedikeret til at give dig en række grundlæggende *skills*, der tilsammen øger din evne til at yde en toppræstation. Når og hvor du har brug for det.

Fitness-linjen tager udgangspunkt i det hele menneske, og bygger bro mellem alle de elementer, der er nødvendige for at præstere:

  • Det fysiske
  • Det ernæringsmæssige
  • Det psykiske

Og som et vigtigt succeskriterie, vil du løbende arbejde med målsætninger, planlægning og udførelse.

Linjen henvender sig til dig, der er elev i 9. og 10. klasse – piger og drenge – med et sundt og fornuftigt forhold til kost og træning. Dig der ønsker at dygtiggøre dig teoretisk og praktisk inden for krop, sundhed og træning. Linjen er altså hverken en slankelinje eller en bodybuilder-linje.

Del med dine venner

Share Button

Har du et spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Du betyder virkelig noget

Selvom du ikke er vant til at have et tæt forhold til dine lærere, så er det lige hvad du får hos os. Vi tror nemlig på at du er villig til at gå længere, hvis vi viser dig at vi tager dig seriøst.

Vi er specialiseret i din sport

Vi har valgt at specialisere os i udvalgte sportsgrene og passer derfor ikke til alle. Til gengæld passer vi rigtig godt til dem der ønsker en højere kvalitet indenfor de grene vi tilbyder.

Vi har høje tanker om dig

Uanset hvad dit ambitionsniveau er, så hjælper vi dig til at sigte efter stjernerne og få det bedste frem i dig – også de dage hvor du selv mangler troen på det.

Interesseret? Så tag vores guidet tour

Copyright 2015 © Brøndby Idrætsefterskole.