Fodbold

FODBOLD

Fodboldlinjen er inspireret af den fodboldfilosofi, som Brøndby IF repræsenterer: Fremadrettet teknisk betonet spil på højt niveau.

På fodboldlinjen får du 6 timers undervisning om ugen af skolens dygtige lærere, som alle har en solid fodboldmæssig baggrund enten som spillere eller trænere.

Du skal gennem den ugentlige undervisning fordybe dig i fodboldspillet og lære at sætte dig personlige mål med din træning med henblik på at øge dine individuelle færdigheder til gavn for dig selv og holdet.

Vi forventer, at du har vælger Brøndby Idrætsefterskole, fordi du virkelig brænder for din sport, og også ønsker at dyrke den i fritiden. Du kan selv bestemme, hvilken klub du ønsker at spille i, men det er muligt at spille i Brøndby IF, hvis du ønsker det. Dit medlemskab giver dig fri adgang til Brøndbys hjemmekampe i SAS-ligaen.

I årets løb vil du få mulighed for at komme tæt på den professionelle afdeling i Brøndby IF således, at du får et indblik i, hvorledes en professionel hverdag ser ud. Du får mulighed for at se spillerne træne og møde nogle af dem til en snak om livet som professionel.

Vi stiller ikke særlige krav til dine fodboldmæssige færdigheder, og optager lige så gerne piger som drenge - det vigtigste er, at du vil spille fodbold og er villig til at træne målrettet hver dag uanset vejr og vind.

Hvis du har valgt at dygtiggøre dig på målmandsposten, tilbyder vi i perioder et særligt tilrettelagt forløb.

“Vi træner tre morgener med skolen og fire gange med klubben, plus kamp i weekenden. Et par gange om året spiller vi turneringer i Holland, Tyskland eller Belgien. Det er nogle stærke modstandere, som kan udfordre os og lære os noget om niveauet i udlandet.”

Simon

Del siden

Share Button

Hvorfor vælge os?

Du betyder virkelig noget

Selvom du ikke er vant til at have et tæt forhold til dine lærer, så er det lige hvad du får hos os. Vi tror nemlig på at du er villig til at gå længere, hvis vi viser dig at vi tager dig seriøst.

Vi er specialiseret i din sport

Vi har valgt at specialisere os i 4 sportsgrene og passer derfor ikke til alle. Til gengæld passer vi rigtig godt til dem der ønsker en højere kvalitet indenfor de grene vi tilbyder.

Vi har meget høje tanker om dig

Uanset hvad dit ambitionsniveau er, så hjælper vi dig til at sigte efter stjernerne og få det bedste frem i dig – også de dage hvor du selv mangler troen på det.

Interesseret? Så tag vores guidet tour