FODBOLD

fodboldlinjen træner vi målrettet og seriøst på at udvikle dine individuelle færdigheder til gavn for dig selv og holdet

På fodboldlinjen får du 6 timers undervisning om ugen af skolens dygtige lærere, som alle har en solid fodboldmæssig baggrund enten som spillere eller trænere.

Du skal gennem den ugentlige undervisning fordybe dig i fodboldspillet og lære at sætte dig personlige mål med din træning  – det kræver at du er topmotiveret, engageret og udviser vilje til at udvikle dig som fodboldspiller.

Fodboldlinjen er for piger og drenge – eliten og bredden. Vigtigst af alt er, at du brænder for fodbold og har en erklæret ambition om at blive bedre hver dag! Humor, intensitet, seriøsitet, glæde og holdånd er det der driver den daglige træning. Træningen er tilpasset den enkeltes individuelle tekniske færdigheder og de individuelle mål sættes løbende i tæt samarbejde med trænerne. Vi træner 4 gange om ugen på Brøndby I.F.’s flotte kunstgræsanlæg – alle uger uanset vejr og vind!

Du har naturligvis også mulighed for at træne i fritiden. Du kan selv bestemme, hvilken klub du ønsker at spille i, men det er muligt at spille i Brøndby IF, hvis du ønsker det. Er du elitespiller tages der højde for eventuelle landsholdssamlinger, klubturneringer mv.

I årets løb vil du få mulighed for at komme tæt på den professionelle afdeling i Brøndby IF således, at du får et indblik i, hvorledes en professionel hverdag ser ud. Du får mulighed for at se spillerne træne og møde nogle af dem til en snak om livet som professionel.

Del med dine venner

Share Button

“Vi træner fire morgener med skolen og fire gange med klubben, plus kamp i weekenden. Vi bliver udfordret maksimalt og udvikler os meget.”

Simon

Har du et spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Du betyder virkelig noget

Selvom du ikke er vant til at have et tæt forhold til dine lærer, så er det lige hvad du får hos os. Vi tror nemlig på at du er villig til at gå længere, hvis vi viser dig at vi tager dig seriøst.

Vi er specialiseret i din sport

Vi har valgt at specialisere os i 5 sportsgrene og passer derfor ikke til alle. Til gengæld passer vi rigtig godt til dem der ønsker en højere kvalitet indenfor de grene vi tilbyder.

 

Vi har høje tanker om dig

Uanset hvad dit ambitionsniveau er, så hjælper vi dig til at sigte efter stjernerne og få det bedste frem i dig – også de dage hvor du selv mangler troen på det.

Interesseret? Så tag vores guidet tour

Copyright 2015 © Brøndby Idrætsefterskole.