GOLF

GOLFLINJEN kommer du til at arbejde med: Teknisk træning, taktisk træning, fysisk træning og mental træning.

Et fælles, målrettet talentudviklingsprojekt i samarbejde med CGC – Copenhagen Golf Center

På golflinjen sikres progression i forhold til den enkelte golfspillers niveaumæssige udgangspunkt, baseret på værdierne vilje, ambitioner og engagement. Talentudviklingsprojektet sigter mod udviklingen af “det hele menneske” og skal give den enkelte golfspiller muligheden for at sætte sig et golfmæssigt realistisk mål og ikke mindst, erhverve sig redskaberne til at nå målet.

CGC Golf Academy & Learning Center står for teknisk træning af elever på golflinjen på Brøndby Idrætsefterskole.

Head Professional David Poke har en enkel, let forståelig og logisk undervisningsfilosofi, som sikrer udviklingen af golfspillere på alle niveauer. David har stået for udviklingen af en række talenter i løbet af de sidste 20 år.

Kombineret med det øvrige daglige liv på efterskolen, hvor der hver dag er et naturligt fokus på kost, sundhed, fysisk træning samt ikke mindst personlig og social udvikling, giver det optimale forudsætninger for at udvikle den enkeltes golfspil maksimalt.

Del med dine venner

Share Button

“Her på skolen er de gode til at lave nogle aktiviteter, der ryster folk sammen og får dem hurtigt til at snakke sammen. Når man er sammen med så mange mennesker hver dag, lærer man sine grænser at kende og udvikler sig som person.”

Simon & Oliver

Har du et spørgsmål?

Hvorfor vælge os?

Du betyder virkelig noget

Selvom du ikke er vant til at have et tæt forhold til dine lærer, så er det lige hvad du får hos os. Vi tror nemlig på at du er villig til at gå længere, hvis vi viser dig at vi tager dig seriøst.

Vi er specialiseret i din sport

Vi har valgt at specialisere os i 5 sportsgrene og passer derfor ikke til alle. Til gengæld passer vi rigtig godt til dem der ønsker en højere kvalitet indenfor de grene vi tilbyder.

 

Vi har høje tanker om dig

Uanset hvad dit ambitionsniveau er, så hjælper vi dig til at sigte efter stjernerne og få det bedste frem i dig – også de dage hvor du selv mangler troen på det.

Interesseret? Så tag vores guidet tour

Copyright 2015 © Brøndby Idrætsefterskole.