Ny håndbold-linje på BIE!

Fra august 2016 udvider vi vores linjetilbud til også at omfatte en håndbold-linje for piger.

Målrettet træning, superkvalificerede trænere, fokus på individet og holdet – og 4 ugentlige morgentræninger!

Du bliver en del af et håndboldteam, hvor intensitet, seriøsitet, glæde og holdånd er nøgleord.

Håndboldlinjen er for piger – eliten og bredden. Det afgørende er, at du elsker at spille håndbold og at du har en klar ambition om at forbedre dig hver eneste dag.

Du skal gennem de ugentlige træningsmoduler fordybe dig i håndboldspillet – fysisk, taktisk og teknisk, og du skal lære at sætte dig personlige mål med din træning. Det kræver, at du er topmotiveret, engageret og udviser vilje til at udvikle dig som håndboldspiller – og som menneske!

Træningen er tilpasset den enkeltes individuelle færdigheder og de individuelle mål sættes løbende i tæt samarbejde med trænerne. Som elev på håndboldlinjen har du 4 ugentlige morgentræninger på hver 1½ time – derudover har du naturligvis også mulighed for at træne i fritiden. Du kan selv bestemme, hvilken klub du ønsker at spille i, med det er selvfølgelig muligt at blive medlem i vores samarbejdsklub – Rødovre Håndbold Klub – hvis du ønsker det. Her har du mulighed for at spille på det hold, der matcher lige netop dit niveau.

Er du elitespiller tages der højde for eventuelle landsholdssamlinger, klubturneringer mv.

I forbindelse med Håndbold-linjen har vi etableret et tæt samarbejde med Brøndby Gymnasium for at give dig, der både har langsigtede sportslige og uddannelsesmæssige ambitioner, de bedste muligheder for at planlægge et flerårigt forløb. 

Læs mere om håndbold-linjen her

Share Button
1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *